Wij zijn blij u te mogen verwelkomen in Le Domaine De La Roseraie

Beste klanten,

We zijn erg blij u te mogen verwelkomen op Domaine de La Roseraie Modave. Ons gloednieuwe restaurant wacht op u van donderdagavond tot zondagmiddag. U kunt ook elke vrijdag om 12.00 uur onze lunch ontdekken.

Reserveringen voor de maand september zijn helaas al “uitverkocht” maar we nemen nu al reserveringen aan voor de maand oktober. Aanstaande donderdag 2 september komt de nieuwe menukaart uit met zoals gewoonlijk weer heerlijke producten ;-). Half oktober zal het opnieuw veranderen om plaats te bieden aan de prachtige Saint Jacques en …

Onze hotelkamers zijn ook beschikbaar als u uw verblijf op het Domaine wilt verlengen. Op 1 oktober 2021 worden de nieuwe bijzondere accommodaties rondom een ​​prachtige zwembaan in gebruik genomen! …

Dank je met heel mijn hart om zo trouw te blijven aan het DNA van de Roseraie-keuken.

Zorg vooral goed voor jezelf en graag tot ziens!

Marie, Vincent en het hele Roseraie-team